INTERkrąż at MINExpo!

This September we will present our newest generation of conveyor rollers at the international MINExpo trade fair in Las Vegas. Our guests will be able to learn also about our support systems and rock bolts, as well as other products in our offer.

This September we will present our newest generation...

Më shumë
Grand Paris Express

Kemi nderin t'ju informojmë se kompania INTERkrąż Spółka z o.o. jep rulet për shiritat rrip për projektin Grand Paris Express.

Kemi nderin t'ju informojmë se kompania INTERkrąż Spółka...

Më shumë
Rula me bucela nga plastiku

Më shumë
MBI 30 vite eksperiencë

Kemi krijuar një markë të fortë të njohur, si brenda vendit ashtu edhe jashtë, duke u bërë njëkohësisht lider në prodhimin e ruleve për shiritat transportues

Kemi krijuar një markë të fortë të njohur,...

Më shumë
  • Katalogu i produkteve PDF Image Shiko
  • Shiko ofertën tonë Image Shiko
  • Porosi individuale Image Shiko
Pse INTERkrąż?

Fillimet e aktivitetit tonë datojnë që në vitin 1987 kur u themelua Ndërmarrja Zejtare në formën e aktivitetit ekonomik vetjak. Suksesin e kompanisë sonë e përbëjnë njerëzit e punësuar në të, puna e përditshme e të cilëve është baza e zhvillimit tonë dinamik.

ikona1.png [2.69 KB]
Gati 1 500 000 copë prodhim
të përvitshëm të ruleve
ikona2.png [2.67 KB]
Gjithsej 12 000 m2
sipërfaqe prodhimi
ikona3.png [2.96 KB]
Lider në
tregun polak
ikona4.png [2.37 KB]
Afro 150
punonjës me kualifikim
të lartë
ikona5.png [1.64 KB]
2 ndërmarrje moderne
prodhimi
ikona6.png [2.00 KB]
Mbi 30 vite
eksperiencë
about.jpg [151.13 KB]

Rreth nesh

Jemi kompani polake familjare, ekzistuese në treg që prej vitit 1987. Kemi klientë në mbi 25 shtete të Evropës dhe Afrikës. Prodhojmë mallra të cilësisë së lartë.

Kemi një laborator analizues – zhvillimor, ku bëhen punimet mbi optimizimin e parametrave të punës së prodhimeve tona.

Në vitin 2017 morëm 2 çmime: Getopardin e Biznesit dhe Çmimin e Zhvillimit Inteligjent.

Bashkëpunojmë me shkolla të larta polake.

Plotëso formularin kontaktues

Administratori i të dhënave personale të përpunuara në lidhje me kontaktin nëpërmjet formularit është Interkrąż Sp. z o. o.

kontakt.jpg [153.79 KB]