Girlandes

GIRLANDES

Falë materialeve me cilësi të lartë që përdoren për prodhimin e kompleteve të rul dhe saktësi të shkëlqyeshme, produktet tona plotësojnë kërkesat e PN-ISO 1537 dhe DIN 15207-1.

Si prodhues i drejtpërdrejtë i grupeve rul, ne sigurojmë çdo klient që produktet tona do të përmbushin detyrën e tyre edhe në kushtet më të vështira.