Skuadra

Themeli dhe forca lëvizëse e kompanisë INTERKrąż është një skuadër e kualifikuar dhe e koordinuar e njerëzve, që kombinojnë përvojën e tyre me pasionin për teknologjitë inovative dhe zgjidhjet teknike të pazakonta. Kanë qenë me ne prej vitesh dhe po ndërtojmë të ardhmen tonë mbi to.

Dhe filluam me modesti, nga dy njerëz që formonin një ndërmarrje të vogël në vitin 1987. Së bashku me sukseset e njëpasnjëshme tregtare të kompanisë, ne kemi rritur sistematikisht numrin e punonjësve, duke krijuar vende pune miqësore dhe zhvillimore për ta. Në vitin 2006, kur kompania INTERKrąż shkoi në Regjistrin Kombëtar Gjyqësor, ekipi ynë përbëhej nga 75 persona. Pas tetë vjetësh, pra në vitin 2014, ishim tashmë 115 vetë. Ne aktualisht punësojmë mbi 150 specialistë në fushat e tyre, të cilët realizojnë në mënyrë të përsosur qëllimet e biznesit të kompanisë në fushat e prodhimit, analizimit dhe zhvillimit, administrimit, si dhe logjistikës e transportit.

Ne e dimë se suksesin e kompanisë sonë e krijojnë njerëzit e punësuar në të, puna e përditshme e të cilëve është baza e zhvillimit tonë dinamik, për të cilin ne u jemi mirënjohës.

zaloga_1200px.jpg [114.58 KB]