Cilësia

Cilësia nën kontroll të plotë

Eksperienca

Eksperienca mbi 30 vite në prodhimin e ruleve na bën të aftë t'i përshtasim produktet tona me pothuajse çdo zgjidhje, që mundëson prodhimin e serive jo standarde me kontroll 100% të cilësisë.

Cilësia

Qëllimi themelor dhe njëkohësisht mision suprem i INTERKrąż Sp. z o.o. është të garantojë cilësinë më të lartë të produkteve të ofruara, duke arritur kënaqësinë maksimale të të gjithë Klientëve tanë. Për të arritur këtë, ne përdorim kontrollin kompleks të cilësisë për të gjitha produktet e përfshira në gamën tonë.
Garancia e cilësisë në nivelin më të lartë ndërkombëtar është sistemi i menaxhimit të cilësisë në kompaninë INTERKrąż, bazuar në normat PN-EN ISO 9001: 2015, si dhe certifikatat e fituara që na autorizojnë të shënojmë produktet tona me shenjën e sigurisë "B”. Ne gjithashtu e dimë se sa i lartë është rreziku i shpërthimit në vendin e punës të produkteve tona. Prandaj, jemi në gjendje të prodhojmë produktet tona në përputhje me direktivën ATEX. Përveç kësaj, ne fusim mjetet e nevojshme për të përmirësuar të gjithë komponentët, nëpërmjet kontrollit gjithëpërfshirës të procesit të prodhimit, auditimeve dhe inspektimeve të detajuara. Vlen të përmenden këtu veglat e Lean Management që përdoren.

Vetë-përmirësimi

Zhvillimi dinamik i parkut makinerik dhe zgjerimi i kompanisë në bazë të stafit të kualifikuar na lejon të zhvillohemi sistematikisht, si dhe të përshtatemi në mënyrë të shpejtë dhe elastike me kushtet e ndryshueshme të tregut. Një shembull i zhvillimit të vazhdueshëm dhe përmirësimit të ofertës së INTERKrąż Sp. z o.o. është laboratori ynë, i projektuar për të testuar rulet për pajtueshmërinë me normën PN-M-46606 dhe DIN 22112. Demonstrimi i pajtueshmërisë së produkteve me normat në fuqi është baza e konkurrueshmërisë së tyre në treg. Ne sigurojmë rezultatet e të gjitha testeve me kërkesë individuale të klientëve tanë.

Bashkëpunimi

Çelësi i suksesit është padyshim bashkëpunimi kompleks me klientët tanë në çdo fazë të realizimit të porosisë, duke filluar nga projektimi i produktit, duke kaluar tek prodhimi, deri në fund tek kontrolli përfundimtar i elementeve të gatshme. Më i rëndësishëm për ne është komunikimi transparent me Klientin, që na lejon të plotësojmë çdo kërkesë shtesë lidhur me produktin e porositur. Prioriteti i kompanisë sonë është blerja e materialeve dhe komponentëve më të mirë nga furnizuesit e kontrolluar dhe të besueshëm të lëndëve të para.