Arritjet

Në vitin 2017 ne ishim fitues i Çmimit Polak të Zhvillimit Inteligjent në kategorinë "Kompania inovative" për projektin "Blerja dhe zbatimi i teknologjisë për modifikimin e sipërfaqes së trupit të ruleve të lëmuara të prodhimit nga kompania INTERkrąż, si një përgjigje ndaj problemeve të identifikuara në funksionimin e shiritave transportues".

Bashkëpunëtorët shumëvjeçarë në fushën e aktiviteteve të analizmit dhe zhvillimit në kompaninë tonë janë ekspertë të shumtë të lidhur profesionalisht dhe shkencërisht me universitetet kryesore teknike në Poloni (Politekniku i Wrocław-it, Akademia e Minierave dhe Metalurgjisë ”Stanisław Staszic” në Krakov, Politekniku i Krakovit ”Tadeusz Kościuszko”).

Së bashku me Universitetin Politeknik të Krakovit kemi hartuar një teknologji inovative për të përforcuar shtresën sipërfaqësore të trupit të ruleve të lëmuara të çelikta, falë kësaj është e mundur të shtohet jetëgjatësia e rulit. Zgjidhja jonë është futur dhe po u nënshtrohet testeve operacionale në një nga minierat polake.

Pas më shumë se 30 viteve të punës intensive dhe zhvillimit të vazhdueshëm të kompanisë, ne kemi fituar një pozicion të vendosur në tregun vendas dhe ndërkombëtar. Sot, ne veprojmë në nivel global, dhe produktet tona shkojnë, ndër të tjera në vende të tilla si:

Algjeria, Austria, Belgjika, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Finlanda, Franca, Gana, Greqia, Holanda, Irlanda, Kazakistani, Libani, Lituania, Letonia, Maroku, Gjermania, Nigeria, Norvegjia, Rusia, Sllovakia, Zvicra, Suedia, Tunizia, Ukraina, Britania e Madhe, Emiratet e Bashkuara Arabe.

mapa33.png [70.68 KB]