Zgjidhje inovative

Zgjidhje inovative

Pozicioni i fortë dhe i qëndrueshëm në treg na detyron për zhvillimin e vazhdueshëm dhe përmirësimin e produkteve, si dhe teknologjinë e përdorur në prodhimin e ruleve të markës INTERKrąż. Prandaj, në bashkëpunim të ngushtë me Universitetin Politeknik të Krakovit ”Tadeusz Kościuszko”, ne kemi hartuar një teknologji inovative për të forcuar shtresën sipërfaqësore të trupit të ruleve të çelikta të lëmuara, të bëra nga çeliku S235, që na lejoi të rrisim ndjeshëm jetëgjatësinë e produkteve tona. Zgjidhja jonë është zbatuar dhe aktualisht po kryhen analiza operative në një nga minierat polake.