Kanxhat

Kanxhat

INTERkrąż si një nga liderat në prodhimin e elementeve metalike në ofertën e saj ka një gamë të larmishme të dedikuar sektorit të minierave, ndërtimit dhe industrisë. Kërkesat e larta të konsumatorëve dhe përvoja e rëndësishme kanë bërë që në katalogun e produkteve nuk mund të mungojnë kanxhat me cilësi të lartë që shërbejnë si mbrojtje për gërmimet e minierave dhe bazën e montimit për elementët e pajisjeve industriale.

 

Llojet e kanxhave

INTERkrąż ofron kanxhat me ngjitje të disponueshme në katër variante. Të interesuarit mund të zgjedhin gjithashtu llojin e rondeles - të rrumbullakëta, katrore ose trekëndore - dhe gjatësinë e shufrës. Katalogu i produktit përfshin kanxhat me gjatësi mes 1270 dhe 3270 mm, dhe për kanxhat me ngjitje me një bulon të posaçëm prej gize prej 470 deri në 3270 mm. Falë shumëllojshmërisë së gjerë, produkti ideal për vete do të gjejnë përfaqësuesit e industrisë së minierave që kërkojnë elemente masivë për fiksimin dhe sigurimin e tokës, si dhe njerëzit e lidhur me industrinë e ndërtimit.
Çdo set përfshin si standard: shufra, rondele dhe bulon. Në varësi të tipit, përveç kësaj një kunj cilindrik dhe një rondele anti-fërkimi e bërë nga materiali artificial.

Qëndrueshmëria

Qëndrueshmëria është një nga ato karakteristika, që janë shumë të kërkuara në industri të tilla si miniera ose ndërtimi. Në kushtet e vëshitra të punës elementet e ekuipazhit nuk mund të zhgënjejnë. 
Kanxhat e bëra nga materiali me cilësi më të lartë dhe të prodhuara duke përdorur teknologjinë e fundit nga INTERKrąż karakterizohen nga qëndrueshmëria mbresëlënëse. Rezistenca ndaj tërheqjes është deri në 500 MPa, falë të cilave mund të përdoren edhe në kushte ekstreme që mbizotërojnë në minierat e qymyrgurit, mineraleve të zinkut, plumbit, bakrit, kripës dhe kudo që siguria dhe cilësia e besueshme janë prioritet. Kanxhat janë bërë nga shufra të veshura që plotësojnë të gjitha kërkesat e forcës në përputhje me normat.

Vetitë e produktit

  • Qëndrueshmëria
  • Puna në kushte ekstreme
  • Rezistenca ndaj korrozionit
  • Mundësia e përzgjedhjes së parametrave të duhur
  • Universaliteti i përdorimit

Për t’u shkarkuar