Rula me bucela plastike

Specifikimi përshkrues

Aksi i rulit:
- Tub i mbështjellë, materiali: S235JR,
- Tub i rrumbullakët, materiali: S235JR,
- shufra çeliku e tërhequr, materiali: 1.4304 / 1.4307,

Madhësitë në dispozicion të skajeve të boshtit: Ø10; Ø12; O15; Ø20;
Gjatësitë e njëjta të boshtit të disponueshme sipas kërkesës së klientit.

Qendra e rulit:
- tub çeliku të salduar, sipas EN 10219,
- tub çeliku pa saldim, sipas EN 10216,
- tuba me preҫizion sipas EN 10305.

Materiali:
- çeliku I paster strukturor S235JR,
- çelik inox 1,4301 / 1,4307,

Qëndra e rulit:
- plastike,

Bokulla (Guzhineta) :
- të integruar në një qendër plastike,
- Toptha të vendosur në një rresht,
- vulosje 2Z,
- madhësitë e disponueshme 6002, 6303, 6204,

Vulosja :
- e integruar me qendrën plastike,
- labirint i dyfishtë,
- Mundësi për ta mbushur me graso sipas standarteve NSF H1 per ushqimet (industria ushqimore),

Dimensionet minimale: 100 mm,
Dimensionet maksimale: 1500 mm,
Kapaciteti maksimal i ngarkesës në nyjen e mbajtjes: 150 kg,
Gama e temperaturës së punës: 0 ° deri + 80 ° C,

 

 

cilsia
Përshkrimi i produktit

Qëllimi / aplikimi

Si prodhuesi i rulave vazhdimisht përmirësojmë produktet tona, për këtë arsye mund të ofrojmë rula të lehta me bucela plastike, të cilët do të gjejnë përdorim në shiritet e transportit të brendshëm dhe shiritat në magazina në industrinë bujqësore-ushqimore, e përpunimit, farmaceutike. Rulat janë projektuar kështu që, megjithë mënyrës intensive të punës të ruajnë për një kohë të gjatë aftësitë e veta origjinale dhe të sigurojnë punën e rrjedhshme e linjes për transport të materiale të imëta. Struktura e thjeshtë siguron shkallën e ulët e dështimit dhe punën shumëvjeçare, dhe sipërfaqja e lëmuar lehtëson mbajtjen e pastërtisë, çfarë është e rëndësishme në rast të degës bujqësore-ushqimore, të përpunimit.

Karakteristikë e produktit/përshkrimi i përgjithshëm:

Rula me bucela plastike tregojnë rezistencë të madhe dhe punë të qetë. Rulat janë prodhuar kështu që të përshtatin ngushtë me elemente të tjera dhe të sigurojnë punë të rrjedhshme të mbajtësit shiriti. Për shkak të prodhimit nga materiale të zgjedhura mirë, duke përfshirë plastik me parametra teknike shumë të mira, rulat tregojnë mundësinë e punës në spektrin e temperaturave nga 0° deri më 80°C. Në modelin themelor, rulat janë pajisur me bucelë e vendosur nën presion, çfarë garanton stabilitetin e saj dhe kuadrën e rrjedhshme e punës. Sipas porosisë individuale e klientit mundësojmë sigurim shtesë me unazën mbajtëse.

Variantet/modifikimet sipas porosisë individuale:

Si prodhuesi i pavarur i rulave në produktet tona shfrytëzojmë zgjedhje moderne teknologjike dhe materiale me parametra të veçanta teknike. Falë kësaj mund të ofrojmë rulat e lehtë dhe kompaktë të aksesueshme në versione të ndryshme të prodhimit varësisht nga nevojet e klientit. Japim mundësinë e konfigurimit të rulave kështu që të jenë në pajtim me kërkesat e klientit, duke përdorur shtresë dhe aksin nga çeliku i thjeshtë, i galvanizuar dhe i pandryshkshëm. Ofrojmë edhe variante të ndryshme të dimensioneve dhe prodhimit të mbaresave të akseve varësisht nga porositja e klientit. Me qëllim që rulat të plotësojnë më mirë funksionet e veta, varësisht nga destinimi, japim mundësi të përdorimit të lyrësues specialë në mbylljen hermetike për industrinë ushqimore, që plotësojnë kërkesat NSF H1.

Karakteristikat e produktit
  • mbrojtja kundër ndryshkut
  • puna e qetë
  • lloje të ndryshme të përfundimit të aksit
  • jetshmëria e lartë / prishet rrallë / qëndrueshmëria dhe siguria