Rulet e lëmuara

Specifikimi përshkrues

Boshti i rulit:
Shufër rrethore e sheshuar, sipas EN 10060, material: S235JR,
Shufër rrethore e tërhequr, sipas EN 10278, material: S235JR,

Trupi i rulit:
Tub çeliku me qepje, sipas EN 10219
Tub çeliku pa qepje, sipas EN 10216
Tuba precizë sipas EN 10305.
Të gjitha tuba të bëra nga lloji S235JR

Bucela:
- çeliku, e shtypur për montimin e shpejtë të tipit RL e ngjeshur, materiali DD11 sipas EN 10111,
- çeliku, e shtypur, e salduar, materiali DD11 sipas EN 10111,
- bucela prej gize, materiali gizë EN-GJL200 sipas EN 1561,

Kushinetat:
- me saçma, të tërthorta, njërreshtore
- vulosje sipas kërkesave të klientit 1Z, 2Z, 2RS,
- hapësirë radiale C3 ose C4,
- përmasat e disponueshme 6204, 6304, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6312,

Vulosja:
- Vulosja labirintike kompakte 2 ose 5 elementëshe,
- labirint i bërë nga marteriali artificial poliamid, tërësia e mbushur me graso,
- Kapaku i jashtëm dhe deflektor poliamid ose çeliku i galvanizuar,

Dimensionet minimale: 160 mm
Dimensionet maksimale: 2200 mm, të lyera me bojë pluhur deri në 2000 mm,
Shtrirje e temperaturave të punës: -30 ° deri + 120 ° C

Cilësia
Përshkrimi i produktit

Qëllimi / aplikimi


Lloji më i njohur i rulit, i cili gjen aplikim në punën me shtrirje të gjerë të ngarkesave. Falë elasticitetit në përzgjedhjen e parametrave teknikë dhe ndërtimit universal, produkti është ideal për pothuajse të gjitha llojet e industrive. Qëndrueshmëria e lartë dhe rezistenca ndaj dëmtimeve të shkaktuara nga kushtet e punës, e bën atë një mjet të përsosur për industrinë e nxjerrjes. Sipërfaqja e lëmuar që lehtëson mbajtjen e pastërtisë siguron që rulet e lëmuara të jenë një zgjedhje ideale për industrinë ushqimore ose farmaceutike.

Karakteristikat e produktit / përshkrimi i përgjithshëm

Rulet e lëmuara janë një zgjedhje ideale kudo që vlerësohet qëndrueshmëria dhe besueshmëria. Kjo është e mundur falë përdorimit të materialeve të cilësisë më të mirë. Trupi i ruleve është bërë nga një tub çeliku që siguron jetëgjatësi të jashtëzakonshme. Qëndrueshmëria e bucelës, në varësi të standardit të prodhimit, sigurohet duke përdorur metodën e shtypjes në të ftohtë të bucelës së çelikut ose derdhjes së bucelës prej gize.
Në varësi të nevojave të një klienti të caktuar, produkti është i lyer me bojë pluhur ose i veshur me zink, qëllimi i së cilës është mbrojtja ndaj korrozionit. Të gjitha rulet prodhohen në disa standarde, falë kësaj është e mundur të zgjedhësh një version të përshtatshëm për një kompani të caktuar dhe kushtet e punës që mbizotërojnë në të.

Variantet / modifikimet e porosive individuale

Në INTERKrąż, ne e dimë shumë mirë se çdo kompani është e ndryshme dhe ka nevojë për mjete pune krejtësisht të ndryshme. Ne kuptojmë nevojat e industrive të ndryshme, prandaj ne ofrojmë rulet e lëmuara, të cilat janë në dispozicion në disa variante të përshtatura me kërkesat individuale të klientëve.
Për kompanitë që raportojnë kërkesën për rulet e lehta dhe kompakte, ne ofrojmë versionin Super Light ose Light L që është rezultat i kompromisit midis performancës mahnitëse dhe ekonomisë. Nga ana tjetër, për të gjithë, për të cilët qëndrueshmëria është prioritet edhe në kushtet më të ashpra, ne kemi përgatitur një version Heavy Duty. Përveç kësaj, të interesuarit mund të zgjedhin variantet: Standard dhe Standard Plus.

Vulosja labirintike me shumë nivele

Ruli ideal duhet të kombinojë punën e besueshme dhe qëndrueshmërinë afatgjatë. Kjo e fundit është me rëndësi të veçantë në industritë ku kushtet e punës janë të rënda dhe mjedisi karakterizohet nga prania e pluhurit ose ujit që është e rrezikshme për mekanizmat. Mbrojtjen e rulit nga veprimi i tyre destruktiv e mundëson vulosja labirintike me shumë nivele. Falë konstruksionit unik dhe materialeve të shkëlqyeshme, rulet e lëmuara janë të mbrojtur në mënyrë efikase ndaj substancave të dëmshme, falë kësaj jetëgjatësia e tyre është jashtëzakonisht e lartë.

Trashësia e paretit të trupit

Pareti i trupit është një element që në masë të madhe përcakton qëndrueshmërinë e tërë rulit dhe në të njëjtën kohë zvogëlon rezistencën e lëvizjes. Për këtë arsye, duhet të zgjedhni trashësinë e tij që korrespondon me specifikat e industrisë së dhënë. Të interesuarit për ofertën INTERkrąż si standard, mund të zgjedhin mes trashësive të paretit prej 2.9 mm deri 4.5 mm.

Karakteristikat e produktit
  • mbrojtja kundër ndryshkut
  • puna në kushtet ekstremale
  • puna e qetë
  • lloje të ndryshme të përfundimit të aksit
  • jetshmëria e lartë / prishet rrallë / qëndrueshmëria dhe siguria
  • rezistenca ndaj ujit/rezistenca ndaj ngricave
  • puna në ambientin e rrezikuar nga shpërthimi (direktiva ATEX)