Rulet e posaçme

Specifikimi përshkrues

Boshti i rulit:
Shufër rrethore e tërhequr, sipas EN 10278, material: S235JR,

Trupi i rulit:
Tub çeliku pa qepje, sipas EN 10216
Tuba të bërë nga lloji S235JR

Bucela:
- çeliku, e shtypur, e posaçme tip aeroportesh, e ngjeshur, materiali DD11 sipas EN 10111,

Kushinetat:
- me saçma, të tërthorta, njërreshtore
- vulosje sipas kërkesave të klientit, 2Z, 2RS,
- hapësirë radiale C3
- përmasat e disponueshme 6204,

Elementet shtesë:
Sustë shtypjeje
Rondele
Unazë

Dimensionet minimale: 160 mm
Dimensionet maksimale: 1400 mm,
Shtrirje e temperaturave të punës me përdorimin e kushinetave të mbushura me graso të posaçme: -50 ° deri + 140 ° C

Cilësia
Përshkrimi i produktit

Qëllimi / aplikimi

Rulet e posaçme të aeroportit përdoren për të ndërtuar karroca për bagazhet e aeroportit. Karrocat mundësojnë transportim efikas dhe të shpejtë të kontejnerëve të bagazheve dhe transportin e tyre në terrenin e aeroportit (pistë e jashtme). Rulet duhet të sigurojnë forcë të lartë dhe qëndrueshmëri për shumë vite të përdorimit. Përdorur jashtë, ata duhet të përballen me kushtet e motit të ndryshme si në shi dhe në dimër.

Karakteristikat e produktit / përshkrimi i përgjithshëm

Rulet e posaçme të aeroportit janë bërë nga komponentët e galvanizuar. Të gjithë elementet përbërëse, trupi, boshti, bucelat, unazat, rondelet, susta janë të veshura me një shtresë zinku me një trashësi prej 10 deri në 30 μm. Në rulet, u përdor një bucelë e përmbysur, nyja e kushinetës është e mbyllur me bucela me metodën e ngjeshjes. Përdorimi i një suste të paratendosur brenda siguron montimin e shpejtë të rulit në foletë e karrocës dhe qëndrueshmërinë e besueshmërinë e operimit gjatë shumë viteve të përdorimit.

Variantet / modifikimet e porosive individuale

Në ofertën e INTERkrąż janë të disponueshme rulet në madhësinë e trupit Ø89 duke përdorur boshtin Ø20. Kientët mund të zgjedhin individualisht gjatësinë e rulit sipas nevojave të tyre. Përveç skajit standard të boshtit për këtë rul (tipi 8 - pajtueshmëria me katalogun / formularin e porosisë), është e mundur një porosi e veçantë në përputhje me të gjitha standardet e performancës.

Jetëgjatësi e lartë

Rulet janë të lehta dhe të bëra në mënyrë precize sipas standardeve më të larta. Ne i kushtojmë rëndësi të madhe cilësisë së performancës së tyre, përdorim teknologjitë moderne duke përdorur materialet e cilësisë më të lartë. Veshja prej zinkut të të gjitha elementeve siguron mbrojtje të plotë ndaj korrozionit të sipërfaqes së jashtme dhe brenda strukturës. Përdorimi i sustës siguron elasticitet aksial të punës, duke eliminuar tendosjet gjatë ngarkimit dhe shkarkimit të kontejnerëve.

Karakteristikat e produktit
  • mbrojtja kundër ndryshkut
  • puna e qetë
  • lloje të ndryshme të përfundimit të aksit
  • jetshmëria e lartë / prishet rrallë / qëndrueshmëria dhe siguria